Stichting MOO staat in de startblokken!

Stichting MOO staat in de startblokken! 24-09-2018

Stichting MOO staat in de startblokken!

We hebben leuk nieuws voor u: na een startperiode is het nu echt zover: stichting MOO staat in de startblokken!

Dit is stichting MOO

MOO staat voor Maatschappelijk Opleiden en Ondernemen. Nu alle officiële zaken geregeld zijn, de website online is en de flyers en visitekaartjes gedrukt en wel op ons bureau liggen, kunnen we eindelijk aan de slag.

 Stichting MOO wil de verbinding zijn tussen arbeidsmarkt en toekomstperspectief. Mensen zonder baan kunnen zich om laten scholen tot bouwkanjer. Na een kort trainingsprogramma en een korte stageperiode kunnen deelnemers instromen bij een bouwbedrijf.

Voor wie

Het traject is geschikt voor alle zij-instromers: van statushouders tot mensen die al lang niet meer deelnemen aan het arbeidsproces. Maar ook mensen uit een andere branche kunnen zich hier laten omscholen!

Win – win

MOO doet dit in samenwerking met gemeenten, bedrijven en opleidingsinstanties. Op deze manier is het voor alle betrokken partijen een win-win situatie: meer werklozen kunnen doorstromen naar regulier werk en bouwbedrijven, waar het toch vaak moeilijk is om goed personeel te vinden, krijgen zo werknemers die helemaal binnen het eigen bedrijf worden opgeleid.

Kunt u iets voor MOO betekenen of MOO voor u? Kijk dan eens op www.stichtingmoo.nl of neem contact op met…